audiosultan1 2013.04.06. 14:29

Xanax/Frontin/Helex

xanax.jpgfrontin.jpghelex.jpg

A megoldás nélküli megoldás.

A tüneti kezelés.

A "minden rendben" tabletta.

Így tudnám röviden leírni az Alprazolam nevű hatóanyaggal működő nyugtatókat, szorongásoldókat.

Sokunk életében előfordulhat sajnos az, hogy kétségbe esünk, kiborulunk, és egyszerűen kicsúszik a kezünkből az irányítás. Nem tudjuk kontrollálni a szorongásunkat, és annyira elhatalmasodik rajtunk, hogy már nem is tudunk mással foglalkozni.

Ilyenkor jöhet szóba a Xanax, Frontin vagy Helex néven forgalmazott gyógyszer. Az a tapasztalatom, hogy ezek a gyógyszerek valóban hasznosak a tüneti kezelésben, az ember tényleg "jól" lesz tőlük. Csak ugyanakkor ezeknek a szorongásoknak, rosszulléteknek, pánikolásnak mindig mélyebb oka van, és ha az ember "jól" van, akkor nem tud, nem akar olyan mélységekben foglalkozni a problémája gyökeres orvoslásával, így tulajdonképpen a xanax pontosan az ellenkező hatást éri el hosszútávon, mint amire felírták. Elhiteti az emberrel, hogy nincs baj, holott nagyon komoly baj is lehet adott esetben.

Tehát azt mondanám, hogy pánikroham, vagy szélsőséges szorongás esetén 1-2 alkalommal, vagy esetleg pár napig lehet szedni ezt a gyógyszert, de a hosszútávú szedése véleményem szerint csaknem mindig káros. Hátráltatja a feldolgozást, a gyógyulást, a pszichoterápiát, meg egyáltalán hátráltatja az érzelmek megélését. Ami néha, még akkor is, ha borzalmasan rossz, és nehéz, - elengedhetetlen a teljes felépüléshez.

óvatosan kell bánni vele, és hosszú távon többet árt, mint használ. Ezen kívül, amiket leírtam, még fontos megemlíteni, hogy az Alprazolam addiktív, hozzászokás esetén nagyon nehéz, és fájdalmas a leszokás, amely során felerősödnek az eredeti tünetek, így gyakorlatilag elviselhetetlenül nehéz lejönni róla, durva elvonási tüneteket okoz.


ÉRTÉKELÉS: 4/10


de valójában nem lehet értékelni, mivel az emberi természetet, meg a világ működését értékeljük akkor tulajdonképpen átvitt értelemben. Az ember úgy működik, hogy néha szorong, néha kiborul. Néha minden rossz. Ezeket az érzéseket is meg kell tanulni átélni, elfogadni, elviselni. Így lehet csak meggyógyulni.

Címkék:depresszió pánik szorongás gyógyszer pánikbetegség nyugtató káros xanax benzo frontin szorongásoldó helex Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termekblog.blog.hu/api/trackback/id/tr175204061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása