audiosultan1 2011.09.24. 22:08

Heinz Curry Gewürz Ketchup - Chili

 

Németország és Ausztria egyik nemzeti étele az ún. Currywurst, ami elég érdekes, hogy miért pont ezeken a területeken terjedt el ez az indiai fűszert tartalmazó étel. A currywurst lényege, hogy a karikákra vágott virslit erősen fűszeres, currys ketchupban áztatják, és ettől iszonyatosan finom lesz!!! 

ezt a ketchupot a BAH csomóponthoz közeli Saskanyar éjjel-nappaliban találtam, és elég jó find-nak bizonyult, Magyarországon nem láttam még sehol ilyet. Rögtön kipróbáltuk virslivel, és a hatás nem maradt el! el kell felejteni a ketchupot meg a mustárt a virslihez, mert ez egyszerűen olyan szintekre emeli ezt az alapjáraton egyszerű és prosztó kaját - virslit - ohgy úgy érzed magad, mintha te lennél a legnagyobb király, mert totál különleges német kaját eszel :) mindenképp ajánlom, hihetetlen finom, tökéletesen eltalált, enyhén chilis íz, mérsékelt ketchupíz.. szóval perfekt! jó fűszeres!

juhúú

Értékelés: 10/10

 

Címkék:heinz curry chili virsli szósz ketchup wurst currywurst Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://termekblog.blog.hu/api/trackback/id/tr953254026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása